Sex on the Beach – opskriften, som du har brug for

Sex on the Beach – opskriften, som du har brug for

april 30, 2019 Slået fra Af Redaktion

Sex on the Beach er blevet en af de mange klassiske drinks, som du efterhånden kan bestille på enhver bar eller klub hele landet over.

Og det er en drink, der bare lader os drømme væk til sene aftener på smukke sandstrande. Den emmer simpelthen bare af sydhavscharme, og netop derfor er den perfekt at servere under den danske sommer. Så føles det bare lidt varmere!

Opskrift og fremgangsmåde

For at lave den perfekte Sex on the Beach, så skal du bruge følgende ingredienser:

  • Vodka
  • Ferskensnaps
  • Tranebærjuice
  • Appelsinjuice

Disse ingredienser er med til at skabe den klassiske Sex on the Beach, som du nok kender den.

I denne procedure skal du tage et stort glas, gerne højt, og fylde det op med is – et high-ball glas er godt her. Så tager du din trofaste shaker, og i denne hælder du så isterninger, ferskensnaps, de to juicer og vodka i. Dette skal du ryste grundigt, så hele rummet ryster!

Herefter hælder du dette indhold i det glas igennem en si, gerne den, som er i din shaker. Nu har du den klassiske drink!

Det er selvfølgelig ikke helt hele historien. For du skal jo gerne peppe den lidt op. Dette kan du gøre med cocktailbær eller en appelsinskive. Du kan for eksempel tage en appelsinskive og sætte den fast i glasset, go så føles det endnu mere som at være på stranden.

Er du interesseret i mere? Så besøg https://kunkvinder.dk/sex-on-the-beach-drink-opskrift/ for dit cocktail fix!