Pakkeliste til Roskilde Festival

Pakkeliste til Roskilde Festival

marts 30, 2019 Slået fra Af Redaktion

Roskilde Festival er stadig en af de største musikfestivaler i verdenen. Derfor er det klart, at pakkelisten skal være i orden – nedenfor finder du nogle af tingene, som du skal huske!

Husk det praktiske

En god festival pakkeliste vil have noget praktisk. Det er de ting, som er nødvendige at have, men som ikke lige er til at støve op på festivalen.

Det inkluderer et telt, nogle stole (og gerne med holder til drinks), nogle tæpper til kolde dage eller varme nætter, hvor soveposen er for varm.

Tænk derudover gerne på sådan noget som værktøj – Du ved aldrig, hvornår du eller dine naboer skal bruge en skruetrækker eller en hammer. Så kan du måske endda bygge en vintønde.

Det rigtige tøj

Tøjet skal også være i orden. Her er bukser, trøjer og alt det andet selvfølgelig på sin plads.

Men regntøj er også super vigtigt! Regnen er svær at undgå, men så længe du har noget tøj, der faktisk kan klare noget regn, så gør det faktisk ikke så meget.

Til sidst bør du også have en god taske. Her er en bæltetaske især en god idé, fordi du så kan have pung og mobil i denne og altid holde øje med den.

En god toilettaske

En god toilettaske indeholder flere ting. Børster, voks, makeup, spejl og alt det andet, som selvfølgelig skal til, for at man rent faktisk kan se lækker ud.

Derudover kan plaster være godt, for sår vil forekomme, mens lidt håndsprit kan være godt til at fjerne de værste bakterier.