Naturstyrelsens vigtige rolle for den danske natur

Naturstyrelsens vigtige rolle for den danske natur

april 30, 2019 Slået fra Af Redaktion

I Danmark har vi rigtigt meget smuk natur – og vi vil gerne beholde det. Men hvordan gør man lige det på en måde, der kan spille sammen med anden politik og stadig tilgodese dig som den almene borger?

Jo, i Danmark gør vi det ved hjælp fra Naturstyrelsen. Denne styrelse har siden 2011 været med til at forvalte mange af skov- og naturarealer, som er at finde i det danske land.

Dette gør de blandt andet ved helt konkrete at styre disse arealer. Det betyder, at der bliver kigget på, hvad der skal plantes, hvordan de skal se ud, hvordan man forbedrer forholdene for dyr og planter samt meget andet.

De tager sig også af dig som borger

Som borger vil du også gerne kunne nyde godt af den danske natur, og her står Naturstyrelsen igen til rådighed.

For det er nemlig denne styrelse, som også står for at skabe et bedre friluftsliv i Danmark. Det inkluderer aktiviteter for både voksne og unge, som skal give frisk luft og motion, mens det også er naturoplevelser, som man finder.

Derudover er jagt også noget, som Naturstyrelsen håndterer. Det er blandt andet dem, som står for at afholde jagtprøverne, mens styrelsen også definerer, hvornår bestemte dyr må jagtes.

Kort sagt, så er Naturstyrelsen et utroligt vigtigt organ for den danske naturs fortsatte udvikling. Kunne du tænke dig at lære endnu mere, så kan du læse mere om Naturstyrelsen på https://lavpuls.dk/naturstyrelsen/!