Koldinghus har meget at byde på

Koldinghus har meget at byde på

juni 30, 2019 Slået fra Af Redaktion

Kan du godt lide at opleve dansk historie? Så bør du klart vedlægge Koldinghus et besøg. Kongeslottet har eksisteret siden midten af 1200-tallet og står i dag flot besvaret midt i Kolding. Slottet brændte engang tilbage i 1808, og efter lang tid blev slottet bygget op fra bunden. Nogle af facaderne i dag er stadig fra gammel tid, men der er sket løbende justeringer for, at gøre slottet så pænt og præsentabelt som muligt.

Koldinghus er omgivet af smukke omgivelser. Slotssøen ligger bl.a. lige ved siden af, så man kan gå sig en tur med familien og betragte det flotte kongeslot på afstand. Klik her hvis du gerne vil vide mere om Koldinghus.

Et slot med god historie

I dag kan du og hele familien besøge Koldinghus og gå på opdagelse i de mange rum. Det er museet på Koldinghus, der administrerer slottet, og som kan fortælle om historier derfra. Der er en lille butik, hvor man bl.a. kan købe brochurer, bøger eller små nipsting derfra, som minder om det historiske slot. Indimellem er der guider, man kan følge for at høre om slottets historie. Alle rummene er bevarer utrolig flot, og man får en god fornemmelse af, hvordan det har været at leve tilbage fra slottets tid.

Mange kommer igen

Der er mange danskere, som vælger at komme tilbage for at besøge Koldinghus igen. Der er meget at kigge på, så tøv ikke med at planlægge en dag derud, hvis du godt kan lide at høre om Danmarks historie. Det koster entre at komme ind på slottet.