Forelskelsen kommer når du mindst venter det

Forelskelsen kommer når du mindst venter det

april 30, 2019 Slået fra Af Redaktion

Der er både godt og skidt at være forelsket. I øjeblikket er det vidunderligt, fordi man svæver på en lyserød sky. Man føler sig lykkelig, og intet i verden kan ødelægge denne glæde. Forelskede personer tænker hele tiden på hinanden og sidder konstant med mobilen fremme for at skrive søde beskeder til hinanden. Der er mange danskere, som også kommer til at opleve forelskelsens dårlige sider.

Hvis forholdet går i stykker vil man i et langt stykke tid være nede i kuldkælderen. I denne situation har man brug for at komme sig og finde fodfæste igen. En anden negativ ting ved kærlighed er, at den ikke altid bliver gengældt. Det kan være hårdt at komme videre, hvis man først har fået mange følelser for en person.

Forelskelse er dejligt

Alle mennesker vil på et tidspunkt i livet opleve at blive forelsket. Der er nogle, som har let ved at blive det, imens andre har rigtig svært ved det. Forelskelser kan variere meget for den enkelte person, da det er forskelligt, hvor mange følelser man har indblandet i det. I starten skal man lære hinanden at kende og lade følelserne blive endnu dybere. Med tiden vil forelskelsen gå over i kærlighed, og når man når til dette punkt, så er man ikke lige så afhængig af den anden. Jo længere tid man har været sammen, jo bedre kender man også hinanden.

Man tænker konstant på den anden

I starten af et parforhold er det meget naturligt at være sammen hele tiden. Ifølge statistikker kan folk godt komme til at glemme deres nærmeste omkring dem, fordi de netop lever i denne lille kærlighedsboble.