Få dine fliser rene ved at bekæmpe flisepest

Få dine fliser rene ved at bekæmpe flisepest

april 30, 2019 Slået fra Af Redaktion

Har du hvide pletter på dine fliser? Der er mange danskere som bøvler med flisepest, og ikke selv kan overskue hvordan problemet bliver løst. Nogen har meget af det, imens andre kun har det på bestemte områder af fliserne. For at undgå flisepest skal dine fliser være placeret i solen, men dette er alle terrasser ikke lavet efter. Overordnet set findes der to gode metoder til at få bugt med flisepesten – nemlig at bruge fliserens eller ved brug af en højtryksrenser. Klik her hvis du gerne vil vide mere om flisepest.

Prøv selv at fjerne flisepesten

Hvis du i første omgang selv vil prøve at få fjerne flisepesten, så skal du anskaffe dig noget fliserens. Som det første skal du hælde fliserens på området med flisepest og lade det suge ind. Efter lidt tid kan du prøve at skrubbe med en hård børste eller kost for at se, om det hvide er til at få af. Lad fliserensen virke i noget længere tid, hvis du ikke kan få flisepesten af. Når du har brugt en masse kræfter på at få flisepesten væk, så er det en god ide, at skylle efter med vand. På denne måde kan du meget bedre se dit resultat.

Prøv med en højtryksrenser

Hvis du hellere vil ofre penge på at få en til at fjerne flisepesten med en højtryksrenser, så slipper du selv for at gøre arbejdet. Efter aftale kan der komme en fagmand ud med sit udstyr og gøre dine fliser pæne igen. Højtryksrenseren fjerner snavs, flisepest og belægninger på damme tid. Denne teknik efterlader typisk et lidt pænere resultat end manuelt arbejde, da den arbejder grundigere i dybden på fliseoverfladen.