En uforglemmelig dag på Roskildes Dyrskue

En uforglemmelig dag på Roskildes Dyrskue

marts 30, 2019 Slået fra Af Redaktion

Roskilde Dyrskue er en eftertragtet begivenhed for både landmænd, unge, ældre og børnefamilier.

Roskilde Dyrskue har eksisteret i rigtig mange år. Det kom til første gang i 1882, som var det første dyrskue på Sjælland.

Mange forbinder måske et dyrskue med landbrugsmaskiner og dyr. Og det er også rigtigt, men et dyrskue er langt mere end kun landbrugsmaskiner.

En oplevelse for både store og små

Der sker mange spændende ting på Roskildes Dyrskue.

Landmændene har en konkurrence, hvor de udstiller deres dyr, og hvor det handler om at få den bedste bedømmelse.

Børn kan komme helt tæt på nogen af de dyr, der er på dyrskuet. Børn kan også få taget et selfie med en ko, der er en legeplads, og der er mulighed for at skyde med laser, bue og pil.

Hele familien kan også deltage i madværksteder, hvor man får gode fif til, hvordan man kan få mere grønt ind i ens hverdag.

Hvis du er et rigtigt hestemenneske, så er Roskilde Dyrskues Hesteshow sikkert noget for dig. Der viser hestene og deres ryttere deres fortrin frem. Der er både dressurryttere og cowboys.

En uforglemmelig og lærerig oplevelse

Roskilde Dyrskue er en god både at lære børn om dyr, maskiner og om mad. Udover at være en lærerig oplevelse, så er det også en oplevelse, som børnene sjældent vil glemme.

Det er som regel ikke kun børnene, der får en uforglemmelig oplevelse. Mange voksne kan godt lide den hyggelige stemning, der er på et dyrskue.