Den perfekte Aperol Spritz

Den perfekte Aperol Spritz

marts 30, 2019 Slået fra Af Redaktion

En Aperol Spritz er en af de nemmeste drinks, som du overhovedet kan lave. Den er fantastisk forfriskende på en varm sommerdag, men kan også bare nydes i godt selskab, uanset vejret.

Det er værd at nævne, at en god Aperol Spritz kan laves i mange forskellige glas. Det er dog vinglasset, som du skal bruge helt traditionelt.

Sådan laver du din Aperol Spritz

Opgaven i at lave denne drink er næsten pinligt nem – du skal kun bruge fem forskellige ingredienser:

  • Prosecco
  • Aperol
  • Danskvand
  • Appelsin
  • Isterninger

Du tager dit glas, og skal det være traditionelt, så skal det, som tidligere nævnt, være et vinglas, og fylder isterningerne i. Så kommer du tre dele prosecco i glasset efterfulgt af to dele Aperol og til sidst en enkelt del danskvand.

Til sidst så skærer du en appelsin og kommer denne i glasset. Så har du en fantastisk læskende drink, som kan nydes til en snack.

Der er mange måder at variere denne klassiske drink på. Du kan for eksempel erstatte danskvanden med forskellige former for juice. Dette kan inkludere citron eller appelsin, og så får du nærmest en mimosa, som bare lige er det friskere!

Eller hvad med at servere det hele i en punchbowle? Præsentation er næsten lige så vigtig som opskrift, og der er ingen tvivl om, at dine gæster kommer til at elske at hælde den lækre drink op til dem selv!