Blandingsforholdet er nøglen til en god Gin og Tonic

Blandingsforholdet er nøglen til en god Gin og Tonic

marts 30, 2019 Slået fra Af Redaktion

Gin og Tonic er efterhånden blevet både en klassiker og en gigant inden for drinks. Vi elsker at lave den derhjemme, når vi skal fejre noget eller bare slappe af i weekenden. Og vi elsker at bestille den på barer, når vi skal ud og more os.

Men som med så mange andre ting, så er ingen Gin og Tonic helt ens. For det første, så kan man vælge en næsten uendelig række forskellige kombinationer af forskellige tonics og forskellige gin. Men derudover er der også noget andet, som er enormt definerende for smagen; nemlig blandingsforholdet.

Ikke for meget, ikke for lidt

Der er stor forskel på, hvorfor folk drikker drinks. Nogle gør det, fordi de gerne vil blive fulde. Disse mennesker har en tendens til at hælde for meget gin og for lidt tonic i blandingen.

Andre gør det, fordi de nyder smagen. Og de kan omvendt godt finde på at være for nærige med ginen, så drinken slet ikke får bid. Ingen af delene er ideelle, for en del af charmen i en god Gin og Tonic ligger netop i det perfekte blandingsforhold mellem de to komponenter.

Prøv dig frem med at blande

Der er mange måder, man kan finde dette perfekte blandingsforhold på. Nogle finder guides på nettet, og nogle bruger omhyggeligt forskellige måleapparater. Det eneste, der er at sige, er, at man bedst finder det perfekte blandingsforhold ved at prøve sig frem, en drink af gangen.